Merin sivut

sunnuntai 8. helmikuuta 2015



Viikonloppuisin katselemme Dubaita autoillen, tällä kertaa päädyimme matkaamaan Global Villageen. En yhtään tienny mitä odottaa. Ehkä pitäisi jo oppia, että jos täällä rakennetaan ostosalue aavikolle, ei se ole mitään pientä...
Alueelle on sisäänpääsymaksu ja sen lisäksi alueella on huvipuisto, jossa on laitemaksut.
Sähköjohtojen virtaa...





l

Vietimme alueella 6 tuntia, sen avautumisesta klo 4 ilta kymmeneen. Emmekä tosiaan ehtineet nähdä kuin murto-osan alueen tarjonnasta. Alue on jaettu maittain tai maanosittain, isoja piha-alueita ja rakennuksia täynnä myyjiä, kuin basaareissa. Osittain mahtavia löytöjä ja mukavia esineitä, osittain sitä krääsää, minkä ohi voi kävellä helposti.

Alue on kaukana Dubain keskustasta, mutta suosittelen ehdottomasti tutustumaan, jos on mahdollisuus!

Viralliset sivut löytyvät täältä

Tänään kauppareissulla meininki oli paljon kotoisampi, ruokakauppaan mennessä kävimme syömässä Ikeassa, Merin iloksi. Helppoa ja tuttua perunamuusia ja lihapullia. Ikea todella on se sama kuin missä vain, sininen laatikko keltaisin tekstein ja täälläkin tuotteiden nimet ja selosteet on ruotsiksi. Yhtä hassulta kuin omenoiden rahtaaminen USA:sta tänne (tai Suomeen) tuntuu ruotsalaisten tavaroiden tuottaminen tänne. Tai no, eihän niitä Ruotsissa tehdä...

Tähän mennessä olemme viihtyneet oikein hyvin, 2 viikkoa takana ja aika monta edessä. Jutut sivuavat vähän väliä tulevaa, päätöksiä olisi aika alkaa tehdä. Minä haluaisin ehdottomasti kokeilla, Meri on vielä epävarma. Ystävien ja kaiken tutun jättäminen on iso asia tuon ikäiselle, kuten se on itsellekin...

2 kommenttia:

mummeli puuhamaasta kirjoitti...

Nauttikaa te vain siitä auringosta ja lämmöstä. Täällä säät vaihtelevat hurjaa vauhtia. Välillä on lämmin kuin keväällä ja sitten onkin pakkanen kuten kuuluu. Toivottavasti olette olleet siellä terveenä. Me on pidetty kaikkien aikojan räkätauti Upin kanssa. Mutta nyt jo voitonpuolella. Huomasin että olette käyneet kangaskaupassa, löytykö mitään. Toivottavasti pikkuneiti löytää sieltä kivoja kavereita, eihän ne aina tarvii olla suomalaisia. Terkkuja sinne teille.

Piia kirjoitti...

Hei Api ja terveisiä sinnekin!
Täällä myös pientä romuskaa ilmassa, minä ja Harri niiskutetaan ja kurkku on kipeä, toivottavasti menee ohi pian, varsinkin tämä väsymys!
Kangaskaupat olivat mahtavia! Ostettiin 4 metriä silkkiä, nyt pitäisi etsiä ompelija tekemään niistä lattiatyynyihin päälliset. Meininki, eillä on täällä tälläinen japanilainen meiniki, ruokailutapahtuu lattialla istuen olohuoneenpöydän ääressä :)
Merille on kaveritreffejä sovittuna ja lisää toivotaan, kaverit on äärettömän tärkeitä täälläkin, eikä kaikkien tarvitse olla suomalaisia toki, altaalla on hyvin onnistunut leikki ilman kieltäkin :)