Merin sivut

maanantai 16. helmikuuta 2015



3 viikkoa takana, tässä kuvasatoa. Minä nautin hirmuisesti, maa on ihana. Eilen käytiin ajelemassa Omaninlahden puolelle, halki vuoriston ja mietin itsekseni miten niin suomalainen (nainen), joka rakastaa luontoa ja hiljaisuutta ja saa migreenin herkästi helteessä saattaakin niin nauttia olosta kerrostalojen keskellä "aavikolla" 30 asteen lämpötiloissa, eikä tämä ole paikallisille vielä edes paljon... :)

Kulkeminen on helppoa, vaatii oikeastaan vain uskallusta lähteä. Busseissa, ratikoissa ja metroissa on näytöt seuraavista pysäkeistä, kunhan vain muistaa leimata sekä sisäänmennessä että ulostullessa on kaikki hyvin.

Merin kanssa ollaan löydetty mukavia puistoja, eilen päästiin suomalaisten kanssa leikkimään Umm Suqeim puistoon, joka oli todella hauska paikka, sekä seuraltaan että leikkitelineiltään :).

Täällä asuvilta suomalaisilta on ihanan helppoa kysyä apua ja neuvoja ja niitä tulee "lypsämättä", Merille kavereiden saaminen on ollut todella arvokas apu kotiuttamisessa sekä jo se, ettei täällä oloajasta tule liian pitkää ja tylsää, henkisesti :)


Näkymää päiväretkellä Jumeirah Lake Towersissa (JLT)


Näin mä suunnistan ;) Puhelimella kuva alueen kartasta. Nettiä ei oo mun puhelimessa, mutta gps kyllä toimii karttapaikannuksena, kartasta et vain nää kaikkia tietoja silloin.

Heritage Village ja taustalla hallintorakennus

Meidän vuotava allas vuotaa vähemmän mutta tässä kunnossa se on edelleen, työnjohtajan visiittiä odotellessa...."onhan päivä vielä huomennakin..."


Dubai Museumista, aina oppii uutta!




Al Safa puiston

Apina elementissään...? :)

Lisää kuvateksti


Safa puistosta kuvattu Burj Al Khaliba, maailman korkein rakennus





dyynejä ja vuoristoa <3

3 kommenttia:

mummeli puuhamaasta kirjoitti...

Kyllä on maisemat erilaiset kuin täällä Pakkaan kylällä. Toimiiko Partilaisen eräopas siellä. Jos jäätte sinne pysyvästi niin teidän pitää perustaa sinnekkin partioporukka. Ehkä nuotion teko on hieman erilaista seillä aavikolla kuin Nuuksion mettässä.

Piia kirjoitti...

Vähän ne on täällä toista joo, mutta ehkä just siksi onkin niin hyvä :) Enemmän samalainen kuin kotona vois aiheuttaa vain vertailua?
Täälläkin retkeillään, tuumasin Harrille jo, että syksyllä on vähän tutkittava asiaa ja otettava vaikka opas mukaan näyttämään miten homma täällä toimii :)
Googlasinpas jo ennen tänne tuloa, tyttöpartiolaisia on Arabiemiraateissa huimat 5000 :)

mummeli puuhamaasta kirjoitti...

Vau. Minä kyllä luulin että siellä ei ees sitä partiohommaa tunneta. Eikun mukaan vaan.