Merin sivut

tiistai 24. helmikuuta 2015

Puolen välin etappi


9 viikosta puolet on mennyt, Merillä varsinkin se tarkoittaa, että voi alkaa sopia kaveritreffejä kotipuoleen ja tehdä virvontasuunnitelmia. Itse en kyllä kotiin kaipaa, melkein nolottaa myöntää. Eilen tosin selasin läpi ystävieni blogeja ja katselin kuvia ja iski haikeus. Ei sitä kaipaakaan paikkaa tai maata, mutta ne ystävät <3 Kiitos siitä, että olette olemassa! Ja onneksi on skypet ja FB:t ja maailma pieni.

Olin yhteydessä kouluun tänään ja oli mukava huomata, että olimme pysyneet luokan tahdissa ja jopa niin, että nyt voi vaikka vähän höllätä koulun kanssa, jos muuttaisimme kouluviikkomme 4 päiväiseksi ja viikonlopun pitentäisimme ennättäisimme pitää rantapäiviä ja muuta mukavaa vielä....


Merin tekemää pölytaidetta ;)

Lisää kuvateksti


Marina Yacht Club

Ja kahvia, kaipaan kunnon kahvia <3 Marinan toisessa päässä on ruotsalainen kahvila ja jo hetken kuvittelin heillä olevan myynnissä Löfbergs Lilaa tms. mutta ei, he eivät myy kahvia ulos kuin kupeissa :/ :)






1 kommentti:

mummeli puuhamaasta kirjoitti...

Aika on mennyt kuin siivillä. Huh. Nyt sinun täytyy löytää joku ihana uusi ystävä Merille jos meinaat että hän haluaa asua siellä. Ymmärrämme että et halua muuttaa pois sieltä. Mutta kyllä meillä on vain ikävä teitä.