Merin sivut

torstai 23. maaliskuuta 2017

Voihan räkä


Tämä ei ole kuin toinen sairastaminen tämän talven aikana, mutta hei haloooo! Ei nyt voi taas nokka vuotaa ja ääni lähteä, kun tuntuu ettei keuhkoputkentulehduksesta seurannut yskäkään ole vielä parantunut. Tai ehkä just siksi, täällä siis röhitään ja köhitään ja Meri kauniisti muistuttelee äitiään juomaan riittävästi teetä, kun ääni alkaa kuulostaa "tupakka, viski ja villit naiset" -kopiolta. Muu perhe on pysynyt terveenä, joten tää on ihan mun omaa pöpökantaa, jota viljelen, pah!

Onnea on kotirouvailu tässä kohtaa, koska puhtia ei kyllä kovinkaan paljoa ole ylimääräiseen. Eikä Dubain sää ole kyllä suosinut mitään ylimääräistä, hiekkaa ja vettä, sitä on taivaalta/-lla ollut tarjolla viime päivät. Viikonlopuksi luvataan ukkosta!

Viikolla on ehditty onneksi tehdäkin jotain: 

Flamingoja Ras Al Khorissa - luonnonsuojelualueella, Surkea kuva, pahoittelen.
 Olin kuvitellut, että Ras Al Khorissa pääsisi enemmänkin kävelemään, mutta alueella on kolme katselupaikkaa ja muuten aidoilla rajattu. Flamingot on toki hienoja, mielestäni näin myös kotkan taivaalla. Koska täällä ei piknikille päästy jatkui matka läheiseen Zabeel Parkiin, hyvä paikka ja päivä!

Keskiviikon ruuaksi lapsi vaati nakkikeittoa, voi pojat, maistui nuhanenällekin!



Viimeinkin pitkä viisumiprosessi on päätöksessään ja 2 vuoden asumisoikeus
on leimattuna passiin ja henkilökortit kädessä. 
Jätän tämän vain tähän.
Täällä alkaa kevätloma, jota kotikouluilu ei tunne. Sentäs sen verran joustoa on meilläkin, että muiden lomailijoiden kanssa voidaan päiviä viettää puistoissa tm. ja ehkä yhden yön reissu tehdään lähelle, Merin kanssa pitäisi tutkia metsää ja sitä on hiukan rajallisesti täällä tarjolla, mutta mangrovemetsiä löytyisi, ihan uutta mullekin! 



Ei kommentteja: