Merin sivut

torstai 19. maaliskuuta 2015

just nyt on hyvä

hauska hyyppä, faunat ja florat vaan ihan hukassa enkä tiedä mikä tämä on

Keskiviikkoaamun aloittaa suominaisten kahvitreffit tässä lähellä. Ihan mahtava piristys (Suomi-koulun) lisäksi päiviin, meidän päivät kun pyörii kuitenkin sen kotikoulun ympärillä.

Kotiinpaluu alkaa pyöriä mielessä, varsinkin neidillä, ja se kirvoitti mielenkiintoisen keskustelun. Meri on hienosti asennoitunut siihen, että syksyllä tullaan takaisin asumaan, mutta koti-ikävä on jo kova. Tulin tokaisseeksi etten minä kaipaa kotiin ollenkaan, täällä on oikein hyvä olla. Neiti palautti hienosti tuumaamalla, että pari kuukautta ja pääset takaisin. Joku taisi kuitenkin kolahtaa, koska nukkumaan mennessään kysyi "luuletko äiti sitten kotona kuitenkin olevasi ihan onnellinen kotiinpaluusta?"  -Olenhan minä, tottakai.

Tälläinen 9 viikon loma on ehdottomasti meille ollut hyvä ratkaisu. Meri on ehtinyt alustavasti saada täältä ystäviä (kesälomatreffejä Suomeenkin sovittu), joka helpottaa hirrrrveästi tänne tuloa syksyllä. Ja englannin kieli, vaikka se on tottakai ihan alkutekijöissään 4-luokkalaisella niin kiinnostus ja asenne on ihan toista kuin vielä tammikuussa, ihan mahtavaa! Ja suomalaiset, upeat, mahtavat, auttavat ja mukaansa ottavat! Nyt pystyn itsekin hahmottamaan mitä tulossa on, mihin pystyy ja minkä voi unohtaa.... ja varmasti tietämätön vielä niin paljosta, mutta ainakin varma päätöksestä että "tääl vois viihtyy, tääl vois viihtyy hei!" -Madagascarin Martya lainaten :)

Hain koulupaikkaa Merille syksylle, toivottavasti tärppää! Tiedän, että koulut ovat täynnä ja saavat valita opiskelijansa, joten se voi vaatia paljon enemmän kuin vain yhden hakemuksen...

Mutta vielä on vähän (8 päivää) jäljellä, vaikka mitä ehtii vielä tehdä :)  Kuten käydä kampaajalla - suomalaisella toki näin Dubaissa ollessa ;)


Ei kommentteja: