Merin sivut

lauantai 31. lokakuuta 2015

Muuttamisen ihanuus ja vihastuneisuus


Tavarat on siirretty uuteen kotiin, täällä muutto oli paljon kivuttomampi verrattuna Suomesta lähtöön :) Paikalle tuli 3 miestä, jotka pakkasivat tavarat, kantoivat autoon ja vielä autosta uuteen asuntoon sekä kasasivat tarvittavat huonekalut. Purkaa emme antaneet, sekin voi kuulua palveluun.


Ihan sama missä muuttaa, koskaan ne edelliset tavarat eivät ole yhteensopivia uuden asunnon kanssa! Ei toivoakaan, ettei joutuisi etsimään hyllykköä ja tasoa, lipastoa ja mattoa. Joten pistin Finns in UAE - Suomalaiset Arabiemiraateissa FB-sivuille kyselyn mistä voisi löytyä kivoja huonekaluja ja sain vinkin mm. Sharjahissa olevasta Lucky Furniture - nimisestä huonekaluhallista.



Aivan taivas! Päällekkäin, lomittain, limittäin ja monta hallia vierivieressä uutta, käytettyä ja uudelleen käytettyä huonekalua, esim ratapölkyistä tehtyjä pöytiä, ovista tehtyjä pöytiä, pöytiä, jonka jalkana on vanha toimiva veivi, jolla voi säätää pöydän korkeutta... aivan upeita! Mies katsoi hallia ensin epäluuloisesti, hyvä kun sisälle viitsi tulla. Mutta lällislää, myyjän ilmestyessä paikalle sain olla ihan vain kommentoija, mies innostui monesta asiasta, kuten upeasta baarikaapista ja pöytälevyistä ja... Nämä jätettiin hautumaan, ihan halpoja ne eivät ole vaikkeivat mitenkään Suomen hintoihin nouse. Mutta kuten sanottua, kun muuttaa on ostettavaa paljon ja prioriteetitkin löydyttävä, eli seuraavaksi menimme, huoh, Ikeaan.



Ja tulihan sitä, tavara jos toinenkin ja dirhamit vain lenteli. Nyt odotamme ensi viikolle kotiintoimitusta, täällä siihen kuuluu myös kasaus, eli ei mitään palapeliä meillä vaan kauniisti valmiiksi kasattuja huonekaluja :)

Mutta verhot loistavat vielä poissaolollaan, vaatteet joutuvat lojumaan matkalaukuissa ja lapsi nukkuu vieraspatjalla :) Pikku hiljaa!

Mutta onkohan siinä joku karma, että kun tiskaan uudessa asunnossa valuu vettä lattialla, huomenna saan soitella huoltomiestä katsomaan mikä putki tällä kertaa vuotaa... (mutta nyt ei vielä haise kaapissa miltään, joten pitkään ei vuotoa ole ollut! Neiti hihitteli, kun asuntoja kierrettiin kun minä olin kaikissa nenä pitkällä kaapeissa :P)


2 kommenttia:

mummeli puuhamaasta kirjoitti...

Vau. Tuollaiseen kauppaan ei minua pidä päästää. Sitähän olisi kuin lapsi karkkikaupassa.

Piia kirjoitti...

Se olikin mahtava, mä olisin kans voinut jäädä kattelemaan koko päiväksi ja ostaa puolet :D