Merin sivut

maanantai 19. lokakuuta 2015

aarteen etsintää...

Ihan kiva näkymä, ennen kuin eteen kohoaa vielä korkeampi huoneistohotelli...

...eiku asunnon! Mutta melkein aarteen etsinnältä se tuntuu. Netti on pullollaan vuokrausilmoituksia, tuplia, triploja, valeilmoituksia, houkutusilmoituksia, väärät kuvat tai väärä torni. Soitat välittäjälle ja saat sovittua näytön...ja yhteystiedot viekin jonnekkin ihan muualle kuin minne halusit.

Viikonloppuna alkoi hiipiä jo epätoivo, tämä ei etene, 2 viikkoa aikaa muuttoon ja ei edes vihjettä minne. Paniikki!

Eilen teimme sotasuunnitelman, lähes parhaimmaksi (vähiten niitä valheellisia hintatietoja, välitystietoja ja muitatietoja täynnä) väitetty nettisivu auki ja tulostaen yhteenveto kaikista kiinnostavista asunnoista. Tänä aamuna otin puhelimen käteen ja aloin soittaa, jos en saanut puhelimella kiinni laitoin tekstiviestin perään. Tänään olikin jo kaksi näyttöä, huomenna 4 lisää. Nyt uskon jo, että päätös voidaan tehdä torstaina ja muutto hoitaa ensi viikolla... Pidätetään hengitystä!! ;)
ei päätä huimaa :)


Me katsoimme asuntoa mm. maailman korkeimmasta asuinrakennuksesta, sen 55. kerroksesta. Talossa on 97 kerrosta. Asunto oli tosi kiva ja se uima-allasosasto <3

1 kommentti:

mummeli puuhamaasta kirjoitti...

Huh. En pystyisi edes kattomaan ikkunasta ulos. Puhumattakaan että uskaltaisin mennä parvekkeelle. Mutta kieltämättä hulppeat on näkymät.
Onnea asunnon metsästykseen. Kyllä se vielä löytyy.