Merin sivut

maanantai 21. syyskuuta 2015



Suomi-koulupäivä on maanantai, mutta koska täällä työviikko alkaa jo sunnuntaina (viikonloppu on perjantai ja lauantai) niin se on vähän kuin tiistaina. Eli se ei aloita työviikkoa, mutta toimii kiinnekohtana viikossa.

Joka tapauksessa meillä se rytmittää koko päivää, se asettaa selkeän haasteen Merin koulupäivään, ei sovi vitkastella.  Muutenhan me otetaan koulupäivät varsin rennosti, kunhan herätään ja ollaan syöty, sitten aloitetaan ja tehdään sen mukaan mikä päivän fiilis on.  tottakai seuraten open viestejä, että luokan rytmissä pysytään.

Tällä viikolla on Eid al Adha - loma, joka meilläkin tarkoittaa lomaa kotikoulusta, vieläkin suuremmalla syyllä kouluhommat hoidetaan reippaasti.

Kun Meri teki enkun tehtäviä minä keskityin pohtimaan mitenkäs se Punatulkkujen koulukerta tänään menikään (kts. kuva). Suomi-koulu siis rytmittää myös minun arkea, onneksi :) Vaikka opettaminen on tuttua, niin oman säväyksensä antaa ryhmäni, he kun ovat kaikki tänä vuonna 5 vuotta täyttäviä ;) Toki täällä jo ekaluokkalaisia!


Ei kommentteja: