Merin sivut

sunnuntai 20. syyskuuta 2015

kuumaa, kuumaa





Ulkona on +40 astetta lämmintä eikä pilven hattaraa taivaalla. Kuuma! (koko viikoksi luvattu samaa, turha siis oikeasti valittaa, on vain sopeuduttava) Tuntuu, ettei nestettä ehdi juomaan sitä määrää, mitä iho hikoilee pienilläkin ulkoilumatkoilla.

Opetan Suomi-koulussa ja kävelin ihan tähän "naapuriin" n. kilometrin päähän apuopeni luo suunnittelemaan syksyn tunteja, 10 jälkeen aamulla kävely oli vielä varsin mukavaa, nyt klo 1 aikaan se oli jo aika tuskaa. Mutta en ota taksia! Se tuntuu niin turhalta ;) ...ratikkaan olisin saattanut nousta, mutta en muistanut ottaa matkakorttia mukaani. Ja sitäpaitsi! Viimeinkin löysin sen mieltäni kaihertaneen siltakätkön, jota jo keväällä etsin. Hauskaa sinänsä, että itse kätköttäjä ei sitä ollut huoltoreissullaan löytänyt, nyt sillalla on kai kaksi kätköä. (Juu, laitoin kätköttäjälle viestin, mistä kätkön löysin, jos hän haluaa hakea sen pois)

Niin kuumaa ei kuitenkaan ollut, etten ehtinyt ihailla kanavan toiselle puolelle valmistuvan moskeijan kultaisia kupoleita ja sitä kontrastia "lännen" ja "idän" välillä, minkä se luo.

Tuo keltainen talo on kotitalomme, vielä hetken.


Ei kommentteja: