Merin sivut

lauantai 6. lokakuuta 2018

Syyskuu kuvina


Kesälomasta on jo reilu kuukausi aikaa, enkä minkäänlaista blogipostausta ole saanut aikaiseksi. Tässä tärkeimmät kuulumiset kuvien muodossa.

Kotiin palattua meillä oli tupa täynnä vieraita, ihanan omatoimisia ja aktiivisia, joten loman loppu ja töiden alku sujui ihan mukavissa merkeissä. 

Syntymäpäivälahjaksi ihanilta naisilta täällä sain kauniin Marinan silhuettitaulun, nyt voi aina ihailla entistä kotitaloa :) Kuva on Juha Jantusen ottama, hänen muita kuviaan voi ihailla Strobotti.com

Kuvan mahdollinen sisältö: taivas, pilvenpiirtäjä, pilvi, ulkoilma ja vesi


Hattassa, patojärvellä käytiin Merin ja vieraiden kanssa melomassa. Melonta"reitti" on n. kilometri lähtien järveltä jokiuomaa kohden. Ihan riittävä lipsuttelu reilun 40 asteen helteessä, mutta kivaa se on! 

Hatta on keskellä niemimaata, vuoristossa sijaitseva vanha kaupunki. 



Vieraiden kanssa tuli myös viimein lähdettyä Abu Dhabiin ja suureen moskeijaan, joka on auki joka pävä myös turisteille, ainoastaan perjantain rukoushetki keskipäivällä on pyhitetty vain muslimeille (ja olikohan ramadanin aikaan omat aukioloaikansa). Upea paikka ja hyvä opas, joka valaisia moskeijan tarkoitusta ja arkkitehtuuria. 





Jäimme kahvilaan välipalalle odottamaan auringonlaskua, koska olimme kuulleet moskeijan valaustuksen olevan upea, eikä tarvinnut pettyä.


Jokainen työssäkäyvä tarvitsee hiukan blingblingiä arkeen! Plus koulun kahvila tekee isommat cappuccinon, kun tuo oman mukinsa mukanaan ;)


Gluteeniton kaupan leipä on minun mielestä pahaa, joten olen opetellut tekemään sitä itse, pari hyvää versiota on jo saatu aikaiseksi.



Meriltä lyheni hiukset huomattavasti viimein, nippanappa kiinni saa vielä.


Työ 3-vuotiaiden parissa on aikamoista askartelua

Tässä on Jamie, 11 kuinen salukimix, joka on meillä hoidossa kuukauden, mukavan tuntuinen kaveri, jolla on omat pienet haasteensa katuajoilta - kuten suunnaton pelko autoja kohtaan, joka hiukan haastaa lenkkeilyn.
...ja hiukan on koulutuspuolessa vielä tekemistä muutenkin ;)

Ja uskomatonta kyllä parin viikon päästä on jo syyslomaviikko!



Ei kommentteja: