Merin sivut

perjantai 29. joulukuuta 2017

Do they know it's christmas time at all....


Joulu, ihanainen! 






Joulun odottaminen alkoi tänä vuonna aikaisin, mm. Merin koulun jäädessä joululomalle jo 14.päivä, todella varhain totuttuun nähden siis. Keskimmäinen saapui joulun viettoon pari päivää myöhemmin, mutta koska poika pääsi (onneksi pääsi, kaikesta sumusta ja lentojen viivästymisestä huolimatta!) tulemaan 25.päivä ja mieskin teki jouluaaton töitä pidettiin joulua meilläkin "brittiläisittäin" vasta 25. päivä.



Mutta Joulupukin kuumaa linjaa tuijotettiin täälläkin jouluaatto!



Kyllä sen huomaa, ettei talossa ole enää pikkulapsia, kun itse olin ensimmäisenä ylhäällä ja kiukumassa jouluaaton iloa lasten korviin, että sain ne ylös ennen puoltapäivää

















Jouluruokaa tarjoo kunnon väki - ihan sitä samaa syötiin mekin, mitä koto-Suomessakin, oli kinkku - kuulemma oikein hyvää valmiskinkuksi, kalkkunaa, laatikoita ja graavilohta - jopa itsesavustettua lohta nam!  Laatikoita tuli oikeastaan sen takia niin monenlaista: bataatti-, punajuuri-, porkkana- että lanttulaatikot, kun innostuin tekemään niitä muillekin suomalaisille.



kannatti raahata kesällä Kastehelmi-juomalaseja ja Taika-lautasia,
hyvältä näyttää kattaus, eikö?! ;D


Aika menee vain niin nopeasti, ensimmäinen lomalainen palaa jo Suomeen, hiukan mietin jo joulun purkamista vaikka yleensä olen aina sen Nuutinpäivään pitänyt. Ehkä ennen kuin koulu alkaa?


Joulupukki kuuli lahjatoiveeni, kello huutelee ranteessa minua liikkumaan enemmän.

Ja kysymykseen juhlitaanko muslimimaassa joulua antaa emiraatti Khalid al Ameri

Ei kommentteja: