Merin sivut

keskiviikko 14. syyskuuta 2016

Eid Mubarak

Viikot soljuu eteenpäin ihan huomaamatta. Saavuimme kotiin Dubaihin jo 3 viikkoa sitten!  Jotenkin alku on ollut ihan samanlainen kuin vuosi sitten, alkaen viisumirumbasta, johon joudumme miehen työpaikan sisäisten muutoksien vuoksi. Ja koska viisumit vietiin on tämä 5 päivän Eid Al Adha loma mennyt kotona.

Ei se huonommin ole mennyt. Uusimme vähän kalusteita, toisen pois muutto on jäävän onni - uusi viidakon sanonta. Koska ovi käy tiuhaan täällä on myös vähän käytettyjen huonekalujen markkinat mahtavat. Nyt tuli sänkyä ja lipasto sekä ihana olohuoneen pöytä, puusepän tekemä Helsingissä, josta emäntä omien sanojensa mukaan maksoi ihan liikaa 😁 Minä en, koska uuteen muuttoon ei pöytää enää haluttu mukaan.

Ja Eidin kunniaksi tiivis ystäväporukkamme varasi brunssia, raskasta raskasta syödä ja juoda 4 tuntia, kaksin käsin, kun kaikki on niin ihanaa ja hyvää. Ja eihän sitä halua lopettaa siihen, jatkoille... Tämä päivä on mennyt hyssyttellen. Onneksi neidillä avautui Kulkurin opetusportaali pari päivää sitten, tekemättömistä on naamioitu yllin ja enkun tunneiksi 😉.

Ei kommentteja: