Merin sivut

perjantai 23. syyskuuta 2016

Desperate housewifes


Ihanaa, kun elämässä on taas rutiinit! Suomi-koulu maanantait polkaistiin käyntiin, tänä vuonna opetan 8-9 vuotiaita, eli n. 2.luokkalaisia, vilkas ja ehtivä 13 lasta. Jännäksi tilanteen tekee ryhmässä se, että poikia on puolet ja heistä suurin osa on paljon vahvemmin englanninkielisiä kuin suomen.. :) Tänään olenkin viettänyt puoli päivää etsien toiminnallista tekemistä suomen kielen harjoitteluun.

Myös tyttöpartiolaiset palasivat kesälomaltaan, mahtavaa! Ensimmäinen piirikokouksenikin tuli käytyä. Kuulun tyttöpartiolaisissa johtajakoulutusohjelmaan, jos sitä niin voi kutsua, minun tulee talven aikana suorittaa 3 moduulia johtajaharjoitteluna iltojen aikoina. Ilokseni siihen kuuluu myös ensiapukurssi, jonka tulen suorittamaan lokakuussa, EA1 onkin jo vanhentunut.

Ihan mahtavaa tällä viikolla oli myös eilinen Dubain Ooppera! Ystäväni sai käsiinsä ilmaislippuja ja otti meitä naisia liudan mukaansa, kävimme katsomassa Wienin sinfoniaorkersterin "Postcards from Vienna " näytöksen . Huisin hienoa soittoa ja mikä talo!!
Oli itseasiassa Oopperataloineen ja sen jälkeen tanssilattian kulutuksineen taas niin huisin hauska ilta, että ihan hävettää. Tänään, vapaapäivänä, nimittäin mies on töissä ja minä heräilin varpaat vieläkin jumissa tanssimisesta. Tasan ei mene pähkinänsärkijät...eiku :D Hihittelin illalla suominaisten menolle, että ollaan me kyllä varsinaiset kotirouvat, sitä iloisen kaakatuksen määrään (no offense ladies!)







Ja lopuksi kulmakuntaamme mullistava uutinen, Sheikki Mohammed bin Rashid al Maktoum, eli Dubain hallitsija on päättänyt vaihtaa Al Sufouh - kadun nimen, katu menee tässä talomme ohi. Tässä uusi katukyltti:

Katu on nimetty Saudi-Arabian kuninkaan mukaan.



Ei kommentteja: