Merin sivut

keskiviikko 11. toukokuuta 2016

Meidään viikko kuvina

"Ei oo mun vika, että oon huono tässä, en oo koskaan ennen ommellu merkkejä" -5 vuotta partiotoiminnassa mukana ja minäkö oon aina tehnyt puolesta?! :o ei enää! :)

Se on todella harvinaista, että menen altaalle oleilemaan vaikka se onkin niin ihanaa, lämmössä lojuen kirjan kanssa.

Me käytiin treffaamassa "mein" kamelia ja Meri sai myös ratsastustunnin ja me vielä munia farmin kanoilta mukaan! Tämä kaunis arabialainen on vielä kouluttamaton, joten sillä me ei ratsastettu.

Mitä sä siinä sohit, anna taateli!


"Since you are from Finland I guess you like the view" @Cheesecake factory Mall of Emiratesissa eli tuijotellen Ski Dubain rinteitä

Suomi-koulun viimenen koulukerta oli, askartelimme wc-paperirullista sammakkopelin. Niin hauska työ, mun tulee niin ikävä mun ryhmäläisiä, joista osa muuttaa Suomeen kesän aikana.

Ladies Nights - suomalaiselle typylle täysin outo käsite, varsinkin alkoholikielteisessä arabimaassa :) Mutta siis joka ilta jossain ravintolassa on Ladies Night, muutaman tunnin naiset pääsevät ilmaiseksi sisään eivätkä maksa juomistaan mitään. Joissain ravintoloissa on 3 kaatoa, joissain vapaat juomat rajatulta listalta, joissain lisäksi juomaa tai snacksejä, kynsihoitoja, saippuakuplia... 



Ladyt kun siirtyivät yhdestä ravintolasta toiseen niin olihan se kuvattava nämäkin ajokit, jätin tylsimmän kuvaamatta, eli sen mustan Maseratin ;D

Arabian nights <3  hyvässä seurassa, kupliva lasissa ja katse kohti taivasta. 


Tälläistä tähän viikkoon ja paljon lisää :) Meri sai ensimmäisen aineen kevään sisällöt tehtyä, helpottaa loppuruuhkaa koska paljon on vielä Kulkuri-kouluun tehtävää! 

Ja Suomeen kesälomalennot on varattu. Kesäloma Suomessa räväytetään alkuun partioleirillä, joten toivottavasti lämpimät ilmat pysyy eikä tarvitse toppavaatteita etsiä leirikamoiksi, häveittäshän se!

Ei kommentteja: