Merin sivut

sunnuntai 29. toukokuuta 2016

Jäähyväiset



 Marimekon kahvilassa, jälkiruoka fondant



"Koita pärjätä tästä eteenpäin, tein näin, koska sydämeni sanoo niin, tuntuu  pahalta minustakin, jäähyväiset" hoilotteli Mamba mun nuoruudessa.

Expattien elämä on välillä pelkkiä jäähyväisiä tuntuu! Suomi-koulu ryhmäni yhdeksästä lapsesta ensi vuonna mukana on 6, kolmen (ainakin) lähtiessä takaisin Suomeen. Opettajakavereistakin maailmalle lähtee monta, muista ystävistä ja tutuista varsin moni. Elämä maailmalla on yhtä muuttoliikettä.







"Kiitos" yt:n ja talouden tilanteiden vaihtelujen elämä maailmalla voi heitellä joko kiireellä kotiin tai ihan uuteen asemapaikkaan. Sopeutumista.


Eikä se muuttoliike ole vain poispäin, keskustelupalstat pursuaa myös uusien tulevien tuttavuuksien viestejä.  Ja usein lähteviltä voi tehdä hyviä löytöjä, näin kun kodin kalustus on vielä kesken ja parempia ratkaisuja haetaan ;)

Toisinaan myös vietetään useammat läksiäiset, niin että kotona joutuu naistenilloille etsimään parempia tekosyitä, väittävät :)



Syntymäpäivädisco aĺa alaikäiset :)
Myös kesäloma lähestyy, alle kkn päästä ollaan jo Suomessa. Se tarkoittaa uskomatonta ravaamista tuliaisten perässä...täytyy sanoa, että kummasti sitä tavaraa on tullut kotiin. Kummasti ne tavarat tuntuu myös saavan paikkansa kodista ja tuliaiskassin sisältö on edelleen varsin vajaa *huoh* ;)  

Ei kommentteja: