Merin sivut

maanantai 28. joulukuuta 2015

Rentoa joulun aikaa...



Vietimme joulumme Dubaissa. Suomesta vahvistukseksi saapui tyttäremme ja jouluaattoa vietettiin myös ystäväperheen kera rannalla. Me emme ole oikeastaan koskaan viettäneet joulua "vain" omalla perheellä, jouluun on kuulunut monta vuotta "kirkkokahvit" ja isovanhempien mukana olo, vahvistuksena on vierailleet lasten ystävät tai omat ystävät, milloin miten ja milloin missäkin. Itse viime vuosina olen suuresti nauttinut Rukalla vietetyistä jouluista, helppoa, kiireetöntä, stressitöntä ja riittävästi tekemistä "joulusta piittaamattomille" teineille ;) rinteeseen vaan ja tavataan kaakaolla! :)

Koska täällä ei ole lunta en edes kuvitellut joulun tuntuvan samalta, mutta kaikenkaikkiaan joulu oli oikein mukava! Varsinkin "perheeseen" viimein saapunut ihana ruokapöytä oli yksi joulun kohokohdista ;)

Tässä meidän joulun aikaamme kuvin.


Karjalanpiirakat onnistuivat todella hyvin täkäläisestä riisipuurosta ja ruisjauhoista!

porkkanalaatikonkin tein <3

Suomeen jäi kaikki joulukoristeemme, myös ne isojen likkojen n. 3 vuotiaana tekemät tontut, pientä askartelua tälle joululle eli uudet käpytontut :)

mies teki taikoja ja mekin saimme katsella joulupukin kuumaa linjaa (YLElle terveisiä, että ne animaatiot välissä, jotka on eivät näy maailmalla on idioottimaisia, 20 minuuttia vähän väliä tyhjää ruutua??!!??!)


Ruokapöytämme löytyi Lucky Furnitures nimisestä liikkeestä, jossa vierailusta kirjoitin jo aiemmin syksyllä


Tapaninajelulla dyyneillä

...muutkin olivat keksineet saman ajatuksen, viikonloppuna on kiva katsella auringonlaskua aavikolla


kun maailma on yksi suuri hiekkalaatikko... :D 

Lisää kuvateksti

4 kommenttia:

AnniSwan kirjoitti...

Vähän erilainen ja mieleenjäävä joulu teillä siellä :-)

Lueskelen kateellisena hiekkadyyneistä ja lämmöstä. Terveisin aamulla -26,5 astetta, ja kaikki paikat järkeä myöten umpijäässä...

mummeli puuhamaasta kirjoitti...

Erilainen joulu teillä. Meilläkään ei ollu lunta ja oli tosi lämmintä. +10 astetta. Joten jäi mieleen tämä joulu meilläkin.
Mutta nyt ollaan saatu vihdoin lunta. Tänään on satanu lunta varmaankin tuollaset 25-30cm. Hyvää alkanutta vuotta teille sinne.

Piia kirjoitti...

Jotenkin kierosti tiedot pakkasesta ja lumituiskuista herätti haikeuden... mutta kyllä, biitsijoulukin oli oikein jees :D

Piia kirjoitti...

No nyt teillä on lunta ja pakkasta! lukenut uutisia ja hymyillyttänyt, tässähän alkaa odottaa Suomilomaa!